Kor. ime:
Lozinka:
Zapamti prijavu
 O nama 
 

 Planinarsko društvo „Krndija“ Našice je društvo sa bogatom tradicijom. Godine 2012. smo proslavili 50 godina Društva i 90 godina organiziranog planinarstva u Našicama.

Trenutno Planinarsko društvo Krndija broji 104 člana. U pravilu svaki vikend organiziramo jednodnevni ili dvodnevni izlet. U ljetnim mjesecima pripremamo nekoliko planinarskih tura, od kojih treba izdvojiti već tradiconalni pohod na Velebit za Veliku Gospu.
Na izlete najčešće idemo vlastitim automobilima, a u slučaju velikih izleta s velikim brojem sudionika organiziramo autobusni prijevoz. Na sastancima četvrtkom raspravljamo o svim pitanjima bitnim za rad našeg Društva, planiramo radne akcije uređenja planinarskih puteva, markiranja i slijedeće izlete.
Učlanjenjem u Planinarsko društvo Krndija postajete dio velike planinarske obitelji, a samo članstvo Vam uz predivne izlete i druženja donosi i niz pogodnosti od koji valja izdvojiti pravo popusta od 50% na punu cijenu noćenja u planinarskim objektima u Republici Hrvatskoj.

 

     
Vidjelo(9049) objavio: admin 
  Objavi na Facebooku
    
 
 Fotografije zadnje

Planinarski izlet na Krndiju sa 

Planinarski izlet na Krndiju sa 

Planinarski izlet na Krndiju sa 

Planinarski izlet na Krndiju sa 

Planinarski izlet na Krndiju sa